WARD BUNDY

POET PAINTER

Inici

Obres d’Art

Exposicions

Articles de la Premsa


Extracte de TV

Premi d’Art

Sobre l’Artista

Contacte

Enllaços


Español / English

©  Ward Bundy Designs  2003 - 2018  

SOBRE DILLY

Com a artista multimèdia, m'agrada empènyer els límits del retrat mitjançant l'exploració de les idees relacionades amb la identitat, disfressen i les màscares que tots adoptin mentre negociem el nostre camí per la vida. Aquestes paraules de Jacques Lecoq apuntalen el meu treball — Hi ha tres màscares : La que nosaltres pensem que som, L'únic que realment som, El que tenim en comú.

Jo culpo als avantpassats Ward per el meu interès per la poesia. Eren barquers del riu Tàmesi, notable pel llenguatge colorit i joc de paraules! Llegiu més sobre ells en Turner´s Cracked Kettle, la meva primera novel·la experimental.

Tell It Like A Stranger és la meva primera col·lecció de poemes, jutjat per diversos amics literaris com un llibre interessant per llegir.

També sóc una pintora premiada, guanyant un premi de la ciutat de Maó en 2007 per 2.500 €. La meva obra es troba en diverses col·leccions de tot el món.

Tinc títols en Belles Arts i la Història d'Art -
Màster en la Història d'Art  :  Universitat de Southampton
Beca d'escriptura creativa  :  Universitat de Chichester
Llicenciada en Belles Arts (Matrícula d'Honor)  :  Universitat de Chichester
Cert. Ed. / Llicenciatura 'honoris causa'  :   Universitat de Worcester

Oportunitats per mostrar la meva obra d'art són sempre benvingudes. Així que si vostè és propietari/a d'una galeria o director/a de centre d'exposició, si us plau, poseu-vos en contacte amb mi.